Zakelijk

Imbri International

Het Maastrichtse ICT-bemiddelings- en recourcingkantoor Imbri vroeg mij een aantal unieke foto’s te maken voor hun nieuwe website. Tevens wilden ze graag portretfoto’s van het voltallige personeel hebben voor gebruik op deze site en de verschillende social media. De website die ontworpen werd door Priscilla Brouwer (Papierbrouwerij) is hier terug te vinden: www.imbri.nl

Buvette ’t Piepenhoes

Voor de website van het charmante eetcafĂ©/restaurant ’t Piepenhoes in Maastricht heeft Zicht op Fotografie een serie foto’s gemaakt van het gerestaureerde interieur en de terrassen. Om de website ook ’s winters van een passende uitstraling te voorzien, is er in december nog een serie avondfoto’s gemaakt waarbij zowel ’t Piepenhoes als de stad van kerstversiering waren voorzien.
De website werd gebouwd door Zicht op Vormgeving: www.piepenhoes.nl

Scheidingsraadgevers

Een collectief van specialisten met betrekking tot echtscheidingen vroeg mij om een serie portretten te maken voor hun website en brochures. De foto’s laten zien dat een echtscheiding een ingrijpende gebeurtenis is voor mensen van alle leeftijden; kinderen, hun ouders maar ook oudere stellen die besluiten uit elkaar te gaan. Door de (vaak ervaringsdeskundige) modellen in een huiselijke situatie te portretteren wordt de impact van een echtscheiding benadrukt.
De bijbehorende website is ontworpen door Monique van Vlodrop en gebouwd door Zicht op Vormgeving: www.scheidingsraadgevers.nl

Diverse opdrachten

Fotografie voor Amaury Stroux Communicatie (www.amaurystroux.nl), IQ4Learning (www.iq4learning.com) en Textilice (www.textilice.nl).